Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


David Ronnefalk tar EM-silver i Radiostyrd Bilsport i Italien.
 
Sommar!!!! Det är svårt att få det att gå ihop. Att det redan gått ett år, nu när det åter sjungits ”Den blomstertid nu kommer” och ännu ett sommarlov och semester är i gång med långa dagar av ledighet.
 
Sommar!!!! Det är svårt att få det att gå ihop. Att det redan gått ett år, nu när det åter sjungits ”Den blomstertid nu kommer” och ännu ett sommarlov och semester är i gång med långa dagar av ledighet.
 
 
 
Micke Gullqvist har gjort det ingen annan klarat tidigare - att ta hem 150 rundavinster i en och samma klass.
 
Svensk Bilsport har tecknat ett nytt ettårigt samarbetsavtal med arrangörerna av Rally-SM, Motorarrangörerna i Sverige, MAS. Det innebär att Rally-SM 2020 är tryggat, och inom kort kommer mästerskapstävlingarna att presenteras.
 
Vi öppnar upp och förlänger anmälningstiden till Tjejlägret 2019 på Bosön. Än finns det platser kvar så skynda dig in och anmäl dig! Anmälan stänger 27/8.
 
Daniel Nyman kliver in som tf Ordförande i utskottet Arensport Grus tills vidare.
 
 
Sebastian Eriksson var så nära att vinna VM-tävlingen i Höljes 2014. Då satte ett tekniskt fel stop för segern. Idag var det ingen som kunde hindra Eriksson från vinsten.
 
Du har väl inte missat att anmäla dig till SM. Länken till anmälan hittar du längre ner!
 
 
 
Rallycross-VM går i helgen in i sin sjätte omgång och den gör det med deltävlingen i Sverige och Höljes, The Magic Weekend. Förra året var det över 50 000 i publiken och arrangören spår ett nytt rekord. Och det är svenskt i topp i VM-tabellen.
 

Nu finns det möjlighet att köpa Enköpings MK:s klubbkläder hos PART i Annelund.

Klicka på här för att läsa mer

 

Klubbhuset

Ni medlemar som planerar att använda klubbhuset för något event, utbildning eller bara för att ordna en fika, glöm inte att titta i kalendern om det är ledig.

Glöm heller inte att boka den tid ni tänker använda klubbhuset.

För kalendern och bokningen av klubbhuset klicka här.

 

 

 

Postadress:
Enköpings MK - Bilsport
Box 110
74522 Enköping

Besöksadress:
Enköping Tärby 18
74595 Enköping

Kontakt:
Tel: +46703825835
E-post: info@enkopingsmk.se

Se all info