Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Två helger i rad. Mars blir en intensiv månad då svenskt mästerskap i isracing för bilar ska avgöras, med start kommande helg med en dubbeltävling i Åsele.
 
Något sporadiskt. Så kan Sebastian Erikssons senaste år av tävlande sammanfattas. Nu sätter sig rallycrosstalangen åter bakom ratten när RallyX on Ice har premiär i helgen.
 
 
Av 27 tjejer på plats för finalen av Girls On Track, internationella förbundets projekt för att få in fler tjejer i bilsporten, gick två svenskor vidare och belönas med The Girls On Tracks utbildningsprogram.
 
 
 
 
 
Lagom till att vi kliver in mot våren i kalendern sker det förändringar inom licensavdelningen på Svensk Bilsport.
 

Medlemsavgift 2019

(2019-03-12 11:00)
 
Felix Rosenqvist körde i mål på en uppseendeväckande fjärdeplats i säsongens första IndyCar-race på gatorna i St. Petersburg, USA, på söndagskvällen svensk tid.
 
Under FIA World Motor Sport Council i Geneve togs under torsdagen 7/3 ett beslut att tilldela ett nytt bolag de kommersiella rättigheterna till EM-mästerskapet i Dragracing.
 
I helgen är det dags. Säsongspremiären i Amerikas främsta formelbilsmästerskap. Med start på fredag ska det 24 man starka startfältet nu ställas öga mot öga på de spektakulära gatorna i St. Petersburg, Florida - och två svenskar är på startlinjen.
 
Igår släpptes hela listan över de team och förare som kommer till start i årets VM-serie i rallycross och bland dem finns tre svenskar.
 

Klubbhuset

Ni medlemar som planerar att använda klubbhuset för något event, utbildning eller bara för att ordna en fika, glöm inte att titta i kalendern om det är ledig.

Glöm heller inte att boka den tid ni tänker använda klubbhuset.

För kalendern och bokningen av klubbhuset klicka här.

Postadress:
Enköpings MK - Bilsport
Box 110
74522 Enköping

Besöksadress:
Enköping Tärby 18
74595 Enköping

Kontakt:
Tel: +46703825835
E-post: info@enkopingsmk.se

Se all info