Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under helgen startade årets säsong av rallycrossens RallyX Nordic. Först ut i kalendern var Höljes. Och när helgen summeras är det Oliver Eriksson som är i topp i tabellen.
 
I höstas gjordes en sammanslagning av sportgrenarna Crosskart och Rallycross och senare även Folkrace, till ett gemensamt utskott, Arenasport Grus. Detta för att hitta fler samarbetspunkter för utveckling och synergier mellan sportgrenarna.
 

Medlemsavgift 2019

(2019-05-21 11:00)
 
 
 
 
 
Thed Björk hade en bra helg i Zandvoort där helgens WTCR-tävling kördes. Björk lämnade Nederländerna med seger i två av tre heat.
 
Joel Eriksson inkasserade säsongens första pallplats när han tillsammans med teamkamraten Philipp Eng levererade en känslosam dubbelseger på hemmaplan för sitt stall BMW Team RBM vid helgens DTM-tävlingar i Belgien.
 
 
Till helgen startar årets serie av RallyX Nordic och den nordiska serien i rallycross tar även under året steget över till Lettland och Riga. Men först ut är klassiska Höljes. Och i fältet finns många intressanta namn.
 
Två spännande dagar är att vänta på Västerås Motorstadion i helgen då crosskart har SM-premiär. Totalt är 153 förare anmälda.
 
 
 
FIA Volunteers Weekend 2019 kommer att äga rum den 24-26 maj, för att fira de som gör bilsportandet möjligt genom att ge av sin tid för att göra motorsport möjlig runt om i världen. Funktionärerna.
 

Nu finns det möjlighet att köpa Enköpings MK:s klubbkläder hos PART i Annelund.

Klicka på här för att läsa mer

 

Klubbhuset

Ni medlemar som planerar att använda klubbhuset för något event, utbildning eller bara för att ordna en fika, glöm inte att titta i kalendern om det är ledig.

Glöm heller inte att boka den tid ni tänker använda klubbhuset.

För kalendern och bokningen av klubbhuset klicka här.

 

 

 

Postadress:
Enköpings MK - Bilsport
Box 110
74522 Enköping

Besöksadress:
Enköping Tärby 18
74595 Enköping

Kontakt:
Tel: +46703825835
E-post: info@enkopingsmk.se

Se all info