Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

EMK har tackat ja till att arrangera Rally SM 2023

29 JUL 2022 11:12
EMK har tackat ja till förfrågan om att arrangera premiären av Rally SM asfalt 2023. Det är ett stort arrangemang att ro i land men vi har en bra grund i konceptet för EMC-sprinten som blev väldigt lyckad.
  • Uppdaterad: 29 JUL 2022 11:12

Det ska bli enormt kul att SM återvänder till Enköping. Senast en rallytävling ingick i SM i Enköping var 1994. Extra roligt känns det när arrangören av SM (SRM) kommit med en förfrågan till oss. Det är ett tecken på att vi har gjort ett väldigt bra jobb med våra arrangemang senaste tiden och inte minst EMC-sprinten som blev en succé sett ur alla perspektiv.

Nu behöver ett par större och ett par mindre bitar falla på plats för att allt skall bli så bra som vi vill men det känns tryggt att vi har en riktigt bra grund i hur EMC-sprinten arrangerades.

Vi hoppas på mycket hjälp från Kommunen och samarbetspartners när Svenska Mästerskapen kommer stan. Möjlighet till marknadsföring nu blir inte bara de egna kanalerna (hemsida, facebook) och lokala tidningar och anslagstavlor utan nu blir det även på SM arrangörens plattform samt att tävlingen kommer livesändas både i TV och radio.

Många företag är det som har stöttat oss i många år. Det här blir en klart större apparat att arrangera så vi hoppas på ett ännu större stöd från tidigare partners och att många nya vill ta chansen och vara med på tåget för att bidra till ett festligt arrangemang våren 2023

Läs gärna artikeln i Enköpings Posten: https://eposten.se/bli-prenumerant/artikel/r57zzqwj

foto: Backmans foto


E-post: Adressen Gömd

Följ oss på Facebook 


Nu finns det möjlighet att köpa Enköpings MK:s klubbkläder hos PART i Annelund.

Klicka på här för att läsa mer

 

Klubbhuset

Ni medlemar som planerar att använda klubbhuset för något event, utbildning eller bara för att ordna en fika, glöm inte att titta i kalendern om det är ledig.

Glöm heller inte att boka den tid ni tänker använda klubbhuset.

För kalendern och bokningen av klubbhuset klicka här.

 

 

 

Postadress:
Enköpings MK - Bilsport
Box 110
74522 Enköping

Besöksadress:
Enköping Tärby 18
74595 Enköping

Kontakt:
Tel: +46702021215
E-post: This is a mailto link

Se all info