Hoppa till sidans innehåll

Planering för Karting är i full gång

11 JAN 2021 20:10
  • Skapad: 11 JAN 2021 20:10

Nu är vi igång med uppstart för kartingverksamheten 2021. Vi har redan börjat fylla på i träningskalendern och idag mejlades de första träningskorten ut. Med rätt förutsättningar kommer vi även i år att försöka ha öppet dagtid under påsklovets "svarta dagar". Vi funderar också på att försöka lägga in en träningsvecka dagtid i juli. 

Självklart finns det en stor risk att pandemireglerna hindrar oss från att genomföra träningar eller bjuda in externa medlemmar. Men exakt hur vi utformar verksamheten bestäms när vi vet hur situationen ser ut. 

Inga avtal med andra föreningar

Med anledning av pandemin har föreningarna olika förutsättningar och prioriteringar. Då blir det svårt att samarbeta med andra kring träningsavgifter. Vi ikommer därför inte att kunna träna gratis på någon annan kartingbana än vår egen. Och vi kommer själva att ta ta ut träningsavgift från samtliga förare som inte är medlemmar i EMK.

Mental träning för unga förare

Seminarieserien med mental träning för unga förare ligger lite på is just nu med anledning av pandemireglerna. Om vi inte kan genomföra den under första kvartalet kommer vi sannolika att genomföra en variant (eller vidareutveckling på den) i samband med ordinarie träningar utomhus senare i vår. 

Regler och rutiner för träningsvakter den 28 mars 

I slutet av mars har Jonas Nilsen en genomgång av årets regler och rutiner vid kartingbanan mellan 12:00 och 13:30 för träningsvakter och andra intresserade. Vi kommer att vara en hel del utomhus (kanske hela tiden om pandereglerna kräver det). Genomgången innefattar sådant som träningsvakten behöver ha koll på såsom

  • Svenska Bilsportsförbundets regler
  • Föreningens regler
  • Träningsvaktens rutiner kring lås, larm, städning mm.

Övriga datum

Övriga datum på fixardagar och klubbtävlingar är inte satta ännu men vi hoppas att arbetsgupperna kommer igång snart så att aktiviteterna kommer in i kalendern

Utskick 10 Januari

Den 10 januari gjordes ett utskick till medlemmarna inom kartingsektionen som beskriver de funktioner och arbetsgrupper som behöver komma igång med planeringsarbete i närtid. Om man inte har fått det meljet kan man höra av sig till This is a mailto link

Skribent: Git Roxström
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på Facebook 


Nu finns det möjlighet att köpa Enköpings MK:s klubbkläder hos PART i Annelund.

Klicka på här för att läsa mer

 

Klubbhuset

Ni medlemar som planerar att använda klubbhuset för något event, utbildning eller bara för att ordna en fika, glöm inte att titta i kalendern om det är ledig.

Glöm heller inte att boka den tid ni tänker använda klubbhuset.

För kalendern och bokningen av klubbhuset klicka här.

 

 

 

Postadress:
Enköpings MK - Bilsport
Box 110
74522 Enköping

Besöksadress:
Enköping Tärby 18
74595 Enköping

Kontakt:
Tel: +46703825835
E-post: This is a mailto link

Se all info