Hoppa till sidans innehåll

Saknar du funktionärslicens Tävlingsledning C?

26 MAJ 2020 12:13
Till våra nya (och äldre) medlemmar som saknar funktionärs licens nivå C - Passa på, I helgen har du chans att vara funktionär på en tävling!
  • Skapad: 26 MAJ 2020 12:13

Behörighet som träningsvakt ger en enorm frihet för dig och ditt team. Då har ni själva möjlighet att säkerställa att träningen inte ställs in. Behörigheten kräver en C-utbildning (tävlingsledning C) som är lätt att genomföra inom föreningen. Däremot krävs det också att man har varit funktionär vid två tävlingstillfällen. Med anledning av alla inställda tävlingar i år har det varit svårt att få möjlighet att uppgradera sig. Men nu har du chansen att anmäla dig som funktionär på en mindre tävling i Södertälje. Det kan bli högt tryck på platserna så tveka inte att anmäla dig! Om du anmäler dig dig till två pass har du sedan bara utbildningen kvar. Mejla till This is a mailto link och anmäl ditt intresse. 

Skribent: Mats Danielsson
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på Facebook 


Nu finns det möjlighet att köpa Enköpings MK:s klubbkläder hos PART i Annelund.

Klicka på här för att läsa mer

 

Klubbhuset

Ni medlemar som planerar att använda klubbhuset för något event, utbildning eller bara för att ordna en fika, glöm inte att titta i kalendern om det är ledig.

Glöm heller inte att boka den tid ni tänker använda klubbhuset.

För kalendern och bokningen av klubbhuset klicka här.

 

 

 

Postadress:
Enköpings MK - Bilsport
Box 110
74522 Enköping

Besöksadress:
Enköping Tärby 18
74595 Enköping

Kontakt:
Tel: +46703825835
E-post: This is a mailto link

Se all info