Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Femte föraren som kommer representera Sverige i FIA Motorsport Games är flerfaldige Svenska Mästaren i rally, Jari Liiten, som kommer till start i Rally2-klassen med kartläsaren John Stigh.
 
 
PWR Racing kommer till STCC TCR Scandinavia-finalen på Mantorp Park som ledare i förarmästerskapet, såväl som i team- och juniormästerskapet. Med ett tight läge i tabellen är det upplagt för en klassisk STCC-finalrysare.
 
 
Den 26 - 30 oktober arrangeras FIA Motorsport Games i franska Marseille. Sverige ställer upp med en trupp bestående av åtta förare i olika grenar. Från den 26 september kommer vi presentera en förare om dagen.
 
Tredje föraren som kommer representera Sverige i FIA Motorsport Games är tidigare JSM-vinnaren i Crosskart, Patrik Hallberg, som ställer upp i Cross Car Senior.
 
 
 
Bilsportgalan är tillbaka i januari, närmare bestämt den 21 januari. Då kommer Bilsportgalan 2023 att genomföras. Missa inte att boka in i kalendern redan nu.
 
Den 26 - 30 oktober arrangeras FIA Motorsport Games i franska Marseille. Sverige ställer upp med en trupp bestående av åtta förare i olika grenar. Andra förare att presenteras är Joel Bergström.
 
Stor dramatik in i det sista när SM i Crosskart avslutades i Haninge. Två mästare fick bärgas i mål och efter en stenhård fight gick guldet i Xtreme till Algot Hammarqvist från Åtvidaberg.
 
Den 26 - 30 oktober arrangeras FIA Motorsport Games i franska Marseille. Sverige ställer upp med en trupp bestående av åtta förare i olika grenar.
 
Svensk Bilsport ska utveckla och formulera en gemensam väg framåt – en ny gemensam strategi!
 
 

Följ oss på Facebook 


Nu finns det möjlighet att köpa Enköpings MK:s klubbkläder hos PART i Annelund.

Klicka på här för att läsa mer

 

Klubbhuset

Ni medlemar som planerar att använda klubbhuset för något event, utbildning eller bara för att ordna en fika, glöm inte att titta i kalendern om det är ledig.

Glöm heller inte att boka den tid ni tänker använda klubbhuset.

För kalendern och bokningen av klubbhuset klicka här.

 

 

 

Postadress:
Enköpings MK - Bilsport
Box 110
74522 Enköping

Besöksadress:
Enköping Tärby 18
74595 Enköping

Kontakt:
Tel: +46702021215
E-post: info@enkopingsmk.se

Se all info